Wandbekleding

Wandbekleding

De wanden in een ruimte zijn hét canvas waarop u uw persoonlijkheid kunt aanbrengen. U kiest helemaal zelf hoe sober dan wel uitgesproken u hierin te werk gaat - wij helpen u dit feilloos te realiseren. Maak uw keuze uit onder meer verschillende types behangpapier, verf of zelfs fotobehang.

Contact

 

 

Wandbekleding kan gaan van een effen muur met schilderij of uw muur gebruiken als een schildersdoek... Met behang, fotobehang, verf, wandpanelen en zo veel meer kan u uw muren omtoveren in ware kunstwerken... Accentwanden of accentmuren zijn steeds vaker terug te vinden in moderne inrichtingen. Niet onterecht want spelen met kleur doet je interieur leven en dynamisch aanvoelen. De combinatie van de juiste kleur op een weldoordachte muur kan bovendien ook een belangrijke invloed hebben op de ruimtelijke ervaring van de kamer.

 

 

Ruimtelijk effect van accentwanden

Lichte kleuren weerkaatsen meer licht dan donkere kleuren waardoor ze je interieur groter doen lijken. Om een kleine ruimte groter te doen lijken verf je de accentwand dus best in een lichte kleur. Donkere accentmuren zorgen er dan weer voor dat de ruimte meer geborgenheid zal uitstralen dan bij lichte kleuren. Ook met textuur kan je het ruimtelijk effect van je accentmuur versterken. Zo zullen horizontale lijnen het lengtegevoel versterken terwijl verticale lijnen de hoogte gaan accentueren. Behangpapier met opvallende motieven is ook ideaal voor een snelle make-over.

 

 

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites