Abbondanza

Abbondanza

Abbondanza Paint is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve verfproducten, opgericht in 2010. De samenstelling van Abbondanza krijtverf en het uitgebreide kleurengamma op basis van authentieke pigmenten, is ontstaan uit passie en liefde voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken.

Contact

 

 

Abbondanza verfcollectie

Abbondanza Paint is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve verfproducten, opgericht in 2010. De samenstelling van Abbondanza krijtverf en het uitgebreide kleurengamma op basis van authentieke pigmenten, is ontstaan uit passie en liefde voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken. Al vanaf midden jaren ’90 zijn de makers van de Abbondanza verfcollectie, actief in dit vak.

Het woord ‘Abbondanza’ is Italiaans voor ‘overvloed’. Een toepasselijke naam die precies uitdraagt wat ons streven is, namelijk het aanbieden van een zo compleet mogelijke lijn van verfproducten. De Abbondanza verflijn omvat 170 kleuren en bestaat naast de welbekende krijtverf uit een groot assortiment aanvullende decoratieve producten. Kortom, Abbondanza biedt een overvloed aan producten en kleuren, waarin altijd iets te vinden is dat past bij jouw interieur, stijl en smaak.

 

 

Wat Abbondanza te bieden heeft:

 • Abbondanza Krijtverf en Soft Silk verf in 170 prachtige kleuren
 • Abbondanza Milk Paint, 100 % biologisch afbreekbare natuurverf
 • Abbondanza Kalkwas, Colourwax, boenwas en antiekwas in 12 kleuren
 • Sprankelende Metallic Wax in 4 kleuren
 • Abbondanza vernis in extra mat en zijdeglans voor muren, meubels en vloeren
 • Abbondanza Antiquing Powder, een uniek patineerpoeder
 • Abbondanza Multiprimer, Schellak en Bio Strip milieuvriendelijke afbijt
 • Milieuvriendelijke en natuurlijke afwerkproducten zoals Houtzeep en Tung olie
 • Abbondanza Art Medium voor decoupage en transfertechnieken
 • alle verf is op waterbasis, milieubewust, geurarm, niet vergelend, sneldrogend
 • zeer laag VOS gehalte, ambachtelijk geproduceerd, van hoogwaardige kwaliteit
 • En tot slot is Abbondanza vriendelijk geprijsd 

 

 

Abbondanza krijtverf

Abbondanza krijtverf is een ambachtelijk geproduceerde, watergedragen, poedermatte verf voor muren en meubels. Milieuvriendelijk, reukarm, niet vergelend, waterbestendig en gemakkelijk reinigbaar. De toevoeging van extra krijt en het gebruik van hoogwaardige pigmenten zorgen voor het poedermatte fluwelige uiterlijk en de intense kleuren van Abbondanza krijtverf.

Krijtverf is ademend en vochtregulerend. Dat is goed voor het klimaat in huis en ideaal voor het gebruik op muren. Deze eigenschappen maken Abbondanza krijtverf ook bij uitstek geschikt voor verftechnieken zoals het doorschuren van verflagen en effecten met antiekwas, kalkwas of kleurwas.

 

 

Wasproducten

Boenwas werd van origine vooral gebruikt voor het beschermen, kleuren en onderhouden van meubels en houtwerk. Maar je kunt er nog veel meer doen. Op een basislaag van Abbondanza krijtverf creëren de kleurwassen een prachtig doorleefd effect. Je kunt er felle kleuren mee temperen en een subtiele zachte glans aanbrengen. Tevens kun je hiermee de krijtverflaag sealen.

Alle Abbondanza boenwassen zijn vervaardigd naar authentiek recept, op basis van zuivere bijenwas en carnaubawas en hoogwaardige pigmenten.

 

 

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites