Raamdecoratie

Raamdecoratie

Voor Stijl in Huis is een raam niet zomaar een scheiding tussen binnen- en buitenruimte. Het is een volwaardig decoratief element dat bijgevolg ook zo moet worden behandeld. Vanuit die optiek geven wij u graag het nodige advies over onder meer gordijnen, zonnewering en rolgordijnen.

Contact

 

 

Onze raamdecoratie is niet alleen esthetisch en inspirerend , het wordt ook volledig op uw maat en voorkeur gemaakt. Raambekleding heeft in uw leefwereld heel uiteenlopende verwachtingen, wij proberen hier op in te spelen en uw raambekleding in functie te houden van wat u er van verwacht.

Dit rekening houdend met optisch comfort, bedieningscomfort, duurzaam en visueel comfort Raamdecoratie is een aanvulling op uw interieur! het wat strakker maken met rol rolgordijnen of het net wat zachter maken met dikke fluwelen gordijnen... we hebben alle raamdecoratie tot onze beschikking.

Gordijnen zijn belangrijk in je woning. Ze geven sfeer aan je interieur, bepalen mee de stijl van de kamer en zorgen voor verduistering indien nodig. Het aanbod van gordijnen is enorm. Je kan kiezen voor rolgordijnen, vouwgordijnen, hanggordijnen in linnen, velours,...

 

 

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites