Over ons

Interieuradvies op maat

Interieuradvies waar u mee aan de slag kunt: dat is, in een notendop, waar Stijl in Huis voor staat. Als bedrijf bestaan we nog maar een jaar, maar de passie voor interieurs zit er al jarenlang in. Bovendien kunnen wij u een all-in service aanbieden, want naast interieuradvies nemen wij ook de inrichting zélf graag voor onze rekening én voeren we waar nodig de nodige klussen uit via onze eigen klusdienst.

Van landelijk tot modern

De grootste troef van Stijl in Huis? Onze flexibiliteit: niet alleen omwille van onze kleinschaligheid, maar ook omdat wij weigeren te focussen op één stijl. Houdt u van landelijk? Bent u meer fan van modern? Hebt u het liever strak? Of kan het niet overdadig genoeg zijn? Wij volgen in ons interieuradvies sowieso uw smaak. Omdat het eindresultaat helemaal... van u moet zijn!

Van vloer tot plafond

Ons interieuradvies slaat op alle aspecten: meubels, accessoires, behang, ramen, wanden, vloeren... Op die manier creëren we één doordacht en harmonieus geheel. Wij maken hier ook graag melding van onze aBBondanza-krijtverf die wij heel graag en met fraai effect gebruiken. Meer weten over ons interieuradvies? Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek, onder het genot van een tasje koffie.

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites