Vloerbekleding

Vloerbekleding

Ook de vloer maakt deel uit van uw interieur: het mag dan nog vaak ‘met de voeten getreden worden’ en vooral dienen om meubels op te plaatsen, een mooie decoratieve vloer vormt een absolute meerwaarde in het totaalplaatje. Samen maken we de beste keuze uit verschillende types laminaat, vinyl, parket, tapijt en vast tapijt. Laat u vloeren door ons vakmanschap!

Contact

 

 

De vloer bepaalt voor een groot deel de look van jouw woning. Kiezen is niet altijd makkelijk aangezien vloerbekleding verkrijgbaar is in verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen. Jouw eigen smaak, de gewenste look of materialen, de ruimte waarvoor de vloer bedoeld is, het onderhoud dat je eraan wil spenderen, het beschikbare budget,... zijn enkele factoren die jouw keuze zullen beïnvloeden. Bij stijl in huis helpen we je alvast op weg en geven we een overzicht van de verschillende soorten vloerbedekkingen met hun eigenschappen, prijzen,...

In je zoektocht naar een vloer hou je best ook rekening met het doel van de ruimte waarin de vloerbedekking komt te liggen. In vochtige ruimtes zoals een badkamer is het vanzelfsprekend om te kiezen voor een waterbestendige vloer. Een houten plankenvloer zal hier bijvoorbeeld geen goed idee zijn.

Een harde vloer klinkt misschien niet als het meest gezellige, maar biedt wel een aantal interessante voordelen. Zo leiden ze tot minder stofophoping, wat vooral interessant is voor mensen met allergieën

Zachte vloeren worden vooral gekozen om gezelligheid en sfeer te creëren. Vast tapijt is natuurlijk de meest zachte vloerbekleding, maar ook een vinyl of linoleum vloer kan tot deze categorie gerekend worden.

 

 

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites