Stijl in huis, uw stijl in huis brengen, onze job!

All-in interieurdecoratie

Stijl in Huis staat voor interieurdecoratie tot in de puntjes. Of u nu alleen nieuwe gordijnen of ander behang wenst dan wel een complete make-over van de ruimte: wij zetten ons 100 procent in om het resultaat te realiseren dat u voor ogen had. Of anders gezegd, om van uw huis een thuis te maken waarin uw persoonlijkheid wordt weerspiegeld in kleuren, producten en afwerking.

 

Bij Stijl in huis kan je terecht voor gericht interieuradvies, dat we uiteraard ook graag omzetten in concrete inrichting. Reken op ons voor onafhankelijk kleur- en meubeladvies, en vervolgens de perfecte uitvoering. In onze winkel maakt u alvast kennis met onze stoffen, stijlen en kwaliteitsmerken. Doe een beroep op ons voor:

Interieuradvies

Aan de hand van stalen, materialen en kleurkeuzes komen we samen tot het juiste resultaat. Al die decoratieve en andere elementen worden vervolgens, indien gewenst, door onze eigen klusdienst gerealiseerd.

Realisaties

Abbondanza

Abbondanza Paint is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve verfproducten, opgericht in 2010. De samenstelling van Abbondanza krijtverf en het uitgebreide kleurengamma op basis van authentieke pigmenten, is ontstaan uit passie en liefde voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van decoratieve verftechnieken.

Realisaties

Raamdecoratie 

Voor Stijl in Huis is een raam niet zomaar een scheiding tussen binnen- en buitenruimte. Het is een volwaardig decoratief element dat bijgevolg ook zo moet worden behandeld. Vanuit die optiek geven wij u graag het nodige advies over onder meer gordijnen, zonnewering en rolgordijnen.

Realisaties

Wandbekleding

De wanden in een ruimte zijn hét canvas waarop u uw persoonlijkheid kunt aanbrengen. U kiest helemaal zelf hoe sober dan wel uitgesproken u hierin te werk gaat – wij helpen u dit feilloos te realiseren. Maak uw keuze uit onder meer verschillende types behangpapier, verf of zelfs fotobehang.

Realisaties

Vloerbekleding

Ook de vloer maakt deel uit van uw interieur: het mag dan nog vaak ‘met de voeten getreden worden’ en vooral dienen om meubels op te plaatsen, een mooie decoratieve vloer vormt een absolute meerwaarde in het totaalplaatje. Samen maken we de beste keuze uit verschillende types laminaat, vinyl, parket, tapijt en vast tapijt. Laat u vloeren door ons vakmanschap!

Realisaties

© 2024 Stijl in huis - Privacy - Website by KMOSites